Eticheta Bali Spa

Ce ar trebui sa stim despre Spa…
Screenshot_8_03

VARSTA
Este recomandat ca persoanele sub 16 ani să fie însoţite de catre un părinte sau un apartinator adult in momentul programarii.

PROGRAMARILE, PLATA  SI ANULĂRILE
Pentru a evita neplacerile, vă rugăm să tineti cont că toate rezervările se fac in functie de disponibilitate. Vă recomandăm programarea în avans, pentru a fi siguri ca obtineti timpul dorit şi terapeutul preferat.
Pentru a verifica disponibilitatea sau pentru o programare la Bali Spa, vă rugăm să contactaţi numai Receptia Bali Spa. In cazul in care nu veti anula direct la Spa o rezervare, cu minim 24 ore inainte, sau nu ajungeti deloc, veti fi taxat cu 40% din preţul tratamentului programat.
Vă rugăm să avertizati personalul Spa chiar în momentul rezervării dacă dumneavoastra sau persoana pentru care se face programarea, aveti probleme de sanatate. Aceasta include, de asemenea, dacă o doamna este insarcinata sau alăpteaza. Obiectivul nostru este acela de a fi în măsură să vă recomandam terapia care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

EVENIMENTE SPA
Programarea unei zile la Spa va necesita plata integrala, in avans, pentru evenimentul dorit. Plata este rambursabila doar in cazul anularii cu minim 3 zile înainte de evenimentul Spa programat.

PROTOCOL SPA
Programul Spa (cu excepţia cazului în care se stabileste altfel de Sarbatorilr legale) este de la 13.00 – 21.00 in zilele de Luni- Vineri si de la 10.00 – 18.00 Sambata. Duminica este inchis la Bali Spa, pe parcursul intregii zile.
Sa ne asiguram de bunastarea oaspetilor nostru este cel mai impoprtant.De aceea va rugam sa completati formularul standard de Consimtamantul înainte de fiecare tratament. Acesta cuprinde cateva date privind starea de sanatate, care pot fi esentiale in alegerea terapiei potrivite.

FUMATUL IN SPA
Bali Spa este o zonă de sanatate si relaxare in care fumatul si consumul de bauturi alcoolice nu este permis.

VOUCHER CADOU
Puteţi achiziţiona un Voucher sau Gift Card pentru a fi oferite cadou, fie prin e-mail, telefon sau la Receptia Bali Spa din cadrul Hotelului Radisson Blu Bucuresti, etaj 1. Valabilitatea unui Voucher este de de 3, 6 sau 9 luni ( este scrisa pe Voucher, in functie de numarul de terapii ) şi este politica Companiei de a nu prelungi această perioadă dupa expirare.
Un Voucher poate fi anulat in cazul nefericit in care se face mai mult de 1 programare si nu se respecta termenii de anulare in avans. Daca se ajunge cu intarziere la o programare, timpul dumneavoastra de terapie va trebui limitat la timpul ramas din rezervare, pentru a nu fi obligati sa facem clientul urmator sa astepte si sa generam, astfel, un moment neplacut pentru toata lumea.

COD VESTIMENTAR LA SPA
Puteţi purta orice haine atunci cand sositi la o programare la Bali Spa. Inainte de tratament vă vom oferi o cheie de la un dulap, halat, papuci, lenjerie de unică folosinţă şi prosoape pentru tratamentul spa. Pentru buna desfasurare a terapiei, va rugam sa fiti de acord cu faptul ca nuditatea nu este acceptata in timpul tratamentului.

TELEFOANE MOBILE
Va rugam sa acceptati ca telefonul dvs. să ramana oprit în timp ce va aflati în zonele de Spa şi relaxare. Orice conversaţie va trebui sa aiba loc in afara zonelor de tratament, mentinand, pe cat posibil, vocea cu ton scazut, pentru a nu deranja oaspetii aflati in camerele de terapie.

OBIECTELE PERSONALE
Bali Spa nu îşi asumă responsabilitatea pentru obiectele personale pierdute in timpul unui tratament. Fiecare client va primi o cheie de dulap unde va putea sa incuie obiectele personale, pastrand cheia. Va recomandam ca obiectele de valoare sa fie incuiate in seif-ul din camera dumneavoastra de hotel, sa nu fie scoase in timpul terapiei, in camera de masaj, sau puse in buzunarul halatului .

OPTIUNI DE PLATA
Bali Spa accepta la plata toate cartile de credit (exceptand American Express) , numerar,sau putem transfera tratamentele pe nota de plata a camerei de hotel , prin completarea si semnarea, la plecarea din Spa, a unui formular „Room Charge”( aceasta varianta este doar pentru persoanele care detin camera in Hotel Radisson BLU Bucuresti sau Park Inn Hotel). Vă rugăm să reţineţi că Bali Spa nu poate accepta Cecuri ca forma de plată.
Pentru ca majoritatea oaspetilor Bali Spa sunt persoane de alta nationalitate, nefamiliarizati cu valoarea monedei nationale ( Ron sau Leu) preturile sunt afisate in Euro , insa incasarea se va face in lei, la cursul de schimb al Hotelui Radisson din ziua respectiva .

Vă mulţumim pentru cooperare si intelegere! Va dorim o experienta placuta la Bali Spa!